Serre in aanbouw

073 503 4574

Openingstijden Showroom


Ma t/m vr8:00u - 17:00u
ZaterdagOp afspraak

Bovenstaande uren voor u niet haalbaar? Geen probleem, wij zijn ook op afspraak geopend!

Vraag of een Offerte?

Voornaam:
Achternaam:
Straatnaam:
Huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Emailadres:

Serres

Met een serre creëert u een zee van ruimte! U vervaagt de grens tussen huis en tuin. In het najaar hebben we in Nederland vaak te kampen met donkere dagen, met een serre worden deze dagen veel lichter. Wij verkopen veel mooie producten en onze klanten zijn doorgaans zeer tevreden. Bij een serre is dit anders, hierbij worden de verwachtingen vaak enorm overtroffen! Twijfels in het begin maken plaats voor een fantastisch gevoel als de serre eenmaal is geplaatst. Dit zegt veel over de serre in het algemeen maar wat ons betreft ook over de kwaliteit en service waar wij voor staan.

Goede investering!

Het investeren in een serre is meer dan alleen een investering voor uw eigen woonplezier. Uit onafhankelijk onderzoek is namelijk gebleken dat een serre de waarde van uw huis gemiddeld met 15% verhoogd.

Kleuren

Smaken verschillen dus wij hebben voor iedereen een kleur of combinatie die past. Bij onze aluminium profielen kunnen zowel de buiten- als de binnenkant anders van kleuren zijn. 

Zonwering

Tuin op het zuiden en een serre? Dan is het wellicht verstandig om als extra optie een zonwering op serre te plaatsen. Het is achteraf ook nog mogelijk om serre zonwering te plaatsen. Om de toetreding van de zonnewarmte te reduceren kunnen wij ook extra zonwerende beglazing leveren.

Bouwvergunning

Het zou kunnen dat u voor het aanbouwen van een serre een bouwvergunning nodig hebt. U kunt dit het makkelijkste controleren door naar de website van het VROM te gaan. Daar is het mogelijk om door een aantal simpele vragen te beantwoorden te controleren of u een bouwvergunning nodig hebt. Hierbij een directe link naar de bouwvergunning vragenlijst van het VROM.

Prijzen

De prijzen van serres verschillen en zijn afhankelijk van de oppervlakte, specificaties van uw woning en eventuele extra opties die u wenst. Via onze website is het mogelijk om een offerte aan te vragen (Het zou ons bijzonder helpen als u in ieder geval één foto van de betreffende situatie toevoegt). Wij proberen dan een eerste inschatting te maken van de te verwachte kosten.  Uiteindelijk maken we een afspraak om tot een volledige en offerte te komen, er zijn namelijk teveel variabelen die we per mail of telefoon niet kunnen overzien.

Het traject

Hollman Aluminium BV kan het gehele traject van het plaatsen van een serre begeleiden. Zaken zoals vergunningaanvraag en de bouwkundige voorzieningen kunnen wij voor u voor u regelen. Wij werken hierin samen met een aantal partners die ook topkwaliteit en goede service nastreven. Uiteraard is het mogelijk om zelf de vergunning te verzorgen en bouwkundige voorzieningen te treffen.

  • Aanvraag offerte via website, showroom of afspraak thuis.
  • Maken van een bouwtekening en aanvraag eventuele vergunning.
  • Bouwkundige voorbereiding voor de serre.
  • Inmeten en plaatsen serre.

Vraag of een Offerte?

Beste bezoeker,

Via de onderstaande gegevens kunt u contact met ons opnemen. Buiten werktijden kunt u een bericht achterlaten op ons antwoordapparaat. Ook kunt u het onderstaande formulier invullen, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Runweg 20
5258 BN Berlicum
Telefoon: 073 503 4574
Faxnummer: 073 503 4641
E-mail: info@hollman-alu.nl

Openingstijden Showroom

Ma t/m vr:8:00u - 17:00u
Zaterdag:9:00u - 13:30u

Voornaam:
Achternaam:
Straatnaam:
Huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Emailadres: