073 503 4574

Openingstijden Showroom


Ma t/m vr8:00u - 17:00u
ZaterdagOp afspraak

Bovenstaande uren voor u niet haalbaar? Geen probleem, wij zijn ook op afspraak geopend!

Vraag of een Offerte?

Voornaam:
Achternaam:
Straatnaam:
Huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Emailadres:

Rolluiken

Rolluiken vormen een uitstekende beveiliging tegen inbraakpogingen. Naast inbraakvertragend zijn ze ook zon- en hittewerend in onder andere de zomer, energiebesparend in de winter en geluidsisolerend. Rolluiken geven u een veilig en comfortabel gevoel.

Rolluiken zijn in diverse kleuren en kleurcombinaties leverbaar. Ze zijn voor nagenoeg alle toepassingen op maat te maken. Daarbij kunt u denken aan ramen/deurencombinaties, schuifpuien, tuindeuren en dergelijke. Voor de bediening van uw rolluiken kunt u kiezen voor zowel handbediening als automatische bediening.

Bij Hollman Aluminium begeleiden wij u graag bij de aankoop van een rolluik. Omdat alles natuurlijk perfect moet passen komen wij de rolluiken bij u inmeten. Na de productie van de rolluiken zal een team gespecialiseerde monteurs de luiken bij u komen monteren.

Vraag of een Offerte?

Beste bezoeker,

Via de onderstaande gegevens kunt u contact met ons opnemen. Buiten werktijden kunt u een bericht achterlaten op ons antwoordapparaat. Ook kunt u het onderstaande formulier invullen, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Runweg 20
5258 BN Berlicum
Telefoon: 073 503 4574
Faxnummer: 073 503 4641
E-mail: info@hollman-alu.nl

Openingstijden Showroom

Ma t/m vr:8:00u - 17:00u
Zaterdag:9:00u - 13:30u

Voornaam:
Achternaam:
Straatnaam:
Huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Emailadres: