073 503 4574

Openingstijden Showroom


Ma t/m vr8:00u - 17:00u
ZaterdagOp afspraak

Bovenstaande uren voor u niet haalbaar? Geen probleem, wij zijn ook op afspraak geopend!

Vraag of een Offerte?

Voornaam:
Achternaam:
Straatnaam:
Huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Emailadres:

Raamhorren

Ter preventie van het binnenkomen van insecten bij uw ramen zijn er diverse mogelijkheden en uitvoeringen voor raamhorren. Afhankelijk van wat uw wensen zijn en de beschikbare ruimte kunnen we u verschillende raamhorren aanbieden.

Inzethorren

Inzethorren zijn voor ieder soort draai-kiepraam te leveren.
Het voordeel van deze horren is dat er niks in of op het kozijn gemonteerd hoeft te worden. Met een handomdraai kunt u deze horren in het kozijn zetten en heeft u alle voordelen van hor zoals een hor behoort te werken. Ook kunt u deze hor gewoon laten zitten en hoeft deze niet steeds te worden verwijderd wanneer u het raam sluit.

Raamrolhor Super

De raamrolhor Super is een rolhor met een eenvoudig bedieningssysteem. In de zijgeleiders bevindt zich een naald waar het gaas omheen zit. Dit voorkomt dat het gaas uit de geleiders kan waaien en door de rubber afdichting onder aan de treklijst is het een systeem wat altijd een goede en gehele afdichting verzorgt.
De raamrolhor Super is een rolhor die in diverse standaard kleuren leverbaar is en indien gewenst ook in elke RAL-kleur leverbaar is.

Scharnierende hor

Een scharnierende hor wordt vaak toegepast bij naar buitendraaiende ramen. Het voordeel van deze hor is dan ook dat u deze er niet uit hoeft te halen om het raam open te kunnen doen. U draait hem open zet het raam open en doet de hor weer dicht voor de optimale bescherming tegen insecten.

Vraag of een Offerte?

Beste bezoeker,

Via de onderstaande gegevens kunt u contact met ons opnemen. Buiten werktijden kunt u een bericht achterlaten op ons antwoordapparaat. Ook kunt u het onderstaande formulier invullen, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Runweg 20
5258 BN Berlicum
Telefoon: 073 503 4574
Faxnummer: 073 503 4641
E-mail: info@hollman-alu.nl

Openingstijden Showroom

Ma t/m vr:8:00u - 17:00u
Zaterdag:9:00u - 13:30u

Voornaam:
Achternaam:
Straatnaam:
Huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Emailadres: