073 503 4574

Openingstijden Showroom


Ma t/m vr8:00u - 17:00u
ZaterdagOp afspraak

Bovenstaande uren voor u niet haalbaar? Geen probleem, wij zijn ook op afspraak geopend!

Vraag of een Offerte?

Voornaam:
Achternaam:
Straatnaam:
Huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Emailadres:

Hordeuren

Ter preventie van het binnenkomen van insecten bij uw deuren zijn er diverse mogelijkheden en uitvoeringen voor hordeuren. Afhankelijk van wat uw wensen zijn en de beschikbare ruimte kunnen we u verschillende hordeuren aanbieden.

Plisséhordeur

De Plisséhordeur is een hordeur met vele voordelen. Zo is het zwart geplisseerde gaas veel beter zichtbaar dan vlak gespannen gaas. Dit zorgt ervoor dat er minder ongelukken gebeuren dat er tegen de hordeur aan wordt gelopen en het gaas kapot zou gaan. Daarnaast is het zo dat het geplisseerde gaas wat meer kan hebben. Zou er een ongelukje gebeuren dan kan het gaas vaak gewoon terug worden geduwd en neemt het zijn oorspronkelijke vorm weer aan. Een ander voordeel van deze deur is dat deze op elke gewenste stand open blijft staan. Er zit geen veermechanisme in dat het noodzakelijk maakt om de hordeur van begin tot einde te begeleiden. Ook heeft deze hordeur onder maar een geleidingsstrip van 3mm hoog nodig en dit zorgt voor een onbelemmerde doorgang. Al met al een hordeur met vele voordelen en welke in diverse afmetingen en (RAL)kleuren leverbaar. Tevens is er in plaats van zwart geplisseerd gaas grijs geplisseerd gaas mogelijk.

Rolhordeur Prestige

De rolhordeur Prestige is een hordeur die vaak wordt toegepast bij schuifpuien. Echter is het een hordeur die in vele situaties toepasbaar is. Doordat het gaas door de geleiders om koolstof pennen loopt, kan het gaas nooit uit de hordeur waaien. Daarnaast heeft de rolhordeur Prestige een eenvoudig en comfortabel bedieningsgemak. Door een spanjoletsluiting vergrendelt de hordeur zich aan het einde en met de knijpsluiting wordt de hordeur ontgrendeld en rolt hij in zijn cassette op. Een opmerking hierbij is dat er een veerspanning op zit zodat het gaas goed in de cassette oprolt, daarbij moet echter wel rekening worden gehouden dat de deur van begin tot einde dient te worden begeleid. Ook deze hordeur is in diverse standaard kleuren leverbaar en in elke RAL-kleur naar keuze.

Scharnierende hordeur

De scharnierende hordeur is een solide en degelijke hordeur met verschillende mogelijkheden. Deze hordeur is opgebouwd uit stevige aluminium profielen met onderin een schopplaat. In deze schopplaat kan eventueel een honden of kattenluik gemaakt worden. Verder kan deze hordeur of links of rechtsscharnierend zijn en is deze standaard leverbaar in de kleuren naturel geanodiseerd (aluminium kleur), wit, crème wit of bruin. Eventueel kan deze hordeur ook in elke RAL-kleur naar keuze geleverd worden.

Schuifhordeur

De schuifhordeur is ook een solide en degelijke hordeur met verschillende mogelijkheden. Ook deze hordeur is opgebouwd uit stevige aluminium profielen met onderin een schopplaat. In deze schopplaat kan eventueel een honden of kattenluik gemaakt worden. De schuifhordeur is bij uitstek geschikt voor grote afmetingen en wordt over het algemeen veel toegepast bij schuifpuien. Bovenaan deze hordeur zitten wieltjes die in een rail op en neer schuiven. Ook deze hordeur is leverbaar in de kleuren naturel geanodiseerd (aluminium kleur), wit, crème wit of bruin. Eventueel kan deze hordeur ook in elke RAL-kleur naar keuze geleverd worden.

Vraag of een Offerte?

Beste bezoeker,

Via de onderstaande gegevens kunt u contact met ons opnemen. Buiten werktijden kunt u een bericht achterlaten op ons antwoordapparaat. Ook kunt u het onderstaande formulier invullen, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Runweg 20
5258 BN Berlicum
Telefoon: 073 503 4574
Faxnummer: 073 503 4641
E-mail: info@hollman-alu.nl

Openingstijden Showroom

Ma t/m vr:8:00u - 17:00u
Zaterdag:9:00u - 13:30u

Voornaam:
Achternaam:
Straatnaam:
Huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Emailadres: