073 503 4574

Openingstijden Showroom


Ma t/m vr8:00u - 17:00u
ZaterdagOp afspraak

Bovenstaande uren voor u niet haalbaar? Geen probleem, wij zijn ook op afspraak geopend!

Vraag of een Offerte?

Voornaam:
Achternaam:
Straatnaam:
Huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Emailadres:

Aluminium kozijnen

Graag willen wij u vragen om een reparatie/onderhoud middels het onderstaande formulier aan te melden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. De meeste aanvragen krijgen wij van personen/bedrijven die hun producten niet bij ons hebben aangeschaft. Dit is voor ons geen enkel probleem, wij helpen iedereen graag verder!

 

Hollman Aluminium BV
Runweg 20
5258 BN Berlicum
Telefoon: 073-5034574
Fax: 073-5034641

Openingstijden:
Ma t/m vr 8:00u - 17:00u
Zaterdag OP AFSPRAAK

Heel fijn dat u contact met ons wilt opnemen. Graag attenderen wij op de mogelijkheid om via het onderstaande formulier contact met ons op te nemen. Mocht u liever iemand aan de lijn krijgen dan kan dat natuurlijk ook. Ook bent u meer dan welkom in onze showroom in Berlicum. Daar hebben wij de mogelijkheid om u echt kennis te laten maken met onze producten.

Routebeschrijving:

Vanaf de A2: Pak bij ’s-Hertogenbosch de parallelrijbaan en neem afslag nummer 21 richting Veghel en Helmond. Onderaan de afrit volgt u Veghel, Helmond. U bevindt zich nu op de N279. Neem na ongeveer 2,5 kilometer de afslag Berlicum. Na ongeveer 600 meter treft u aan de linkerkant Hollman Aluminium BV.

Vanaf de A50: Neem afslag nummer 11 richting ’s-Hertogenbosch. Onderaan de afrit gaat u richting ’s-Hertogenbosch de N279 op. Neem na ongeveer 13 kilometer de de afslag Berlicum. Na ongeveer 600 meter treft u aan de linkerkant Hollman Aluminium BV.

Monteur buitendienst (tijdelijk)

Met spoed zijn wij opzoek naar een monteur voor de buitendienst, die ons team kan komen versterken. Het is belangrijk dat je binnen ons team van enthousiaste mensen past. Dat je professioneel, bewust en verantwoordelijk bent. Daarbij verwachten we van je dat je op een positieve manier communiceert met je collega’s. Wij willen onvoorwaardelijke kwaliteit aan onze klanten leveren en misschien kunnen we jou daar wel heel goed bij gebruiken.

Functie inhoud

Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het ondersteunen bij het aanbrengen van onze aluminiumbouw producten (kozijnen, schuifpuien, etc) en van onze zonweringsproducten. Daar waar service bij ons erg belangrijk is zal je ook zo nu en dan reparaties uitvoeren. Dit alles doe je zowel individueel als in teamverband.

Functie eisen

Rijbewijs B (BE is een pre);
Technisch aangelegd;
Doorzettingsvermogen;
Geen hoogtevrees;
Geen 8 tot 5 mentaliteit (overwerken is niet structureel, maar soms simpelweg wel gewoon nodig).

Wat bieden wij?

Een tijdelijke baan met een markconform salaris. Een leuke, prettige en professionele omgeving om in te werken. Onze mensen staan bij ons centraal en wij hechten veel waarde aan hun welzijn. Daarmee zijn we een uniek en leuk bedrijf om voor te werken.

Heb je interesse? Mail dan je motivatie en je CV naar Karin Hollman Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 073-503 4574

Testpage

Vraag of een Offerte?

Beste bezoeker,

Via de onderstaande gegevens kunt u contact met ons opnemen. Buiten werktijden kunt u een bericht achterlaten op ons antwoordapparaat. Ook kunt u het onderstaande formulier invullen, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Runweg 20
5258 BN Berlicum
Telefoon: 073 503 4574
Faxnummer: 073 503 4641
E-mail: info@hollman-alu.nl

Openingstijden Showroom

Ma t/m vr:8:00u - 17:00u
Zaterdag:9:00u - 13:30u

Voornaam:
Achternaam:
Straatnaam:
Huisnummer:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
Emailadres: